Fysische Vasculaire Therapie (BEMER systeem)

In mijn praktijk kunt u gebruik maken van het BEMER systeem.
Het gaat hierbij om de verbetering van de microcirculatie. Een goede doorbloeding is van groot belang.
De bloedsomloop is het toevoersysteem van het menselijk lichaam. Hij voorziet het lichaamsweefsel en de organen van voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden afvalstoffen afgevoerd. 75% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten, de zogenaamde microcirculatie.

Wetenschappelijk bewezen.
De nieuwe BEMER-behandelmethode is de meest onderzochte en meest effectieve fysische behandelmethode die vandaag de dag als aanvullende en preventieve therapie toegepast wordt.
Het nieuwe BEMER-signaal is verder ontwikkeld en gebaseerd op de meest recente inzichten op het bioritme van lokale en bovengelegen processen in combinatie met microcirculatie (fysische behandelmethode). De beperkte of gestoorde microcirculatie van de organen wordt daarbij beter gestimuleerd dan ooit.

De specifieke, tijdelijke volgorde en structuur van de signalen van het elektromagnetische veld met een lage fluxdichtheid is van doorslaggevende betekenis voor een effectieve stimulering van het reguleringsmechanisme van de microcirculatie.

BEMER is een officieel toegestaan medisch product (CE0483), klasse IIa (93/42/EEG) in de EU.

De laatste 15 jaar werden 46 studies en vier in PubMed gepubliceerde wetenschappelijke studies gewijd aan de BEMER-therapie.
De verschillende apparaten van BEMER verbeteren de beperkte pompbewegingen van de kleine en zeer kleine bloedvaten.
Dit leidt tot een betere verdeling van het bloed in het netwerk van de fijnste bloedvaten.
Daarom vormt BEMER bij veel ziekten en stemmingswisselingen een effectieve therapie.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor meer informatie op redder.bemergroup.com om meer te weten komen over de werking van dit systeem. En natuurlijk kan ik u tijdens een consult ook meer vertellen over het effect van deze therapie en de mogelijkheden om dit evt. bij u thuis te gebruiken.

Deze website is gemaakt door Carin Camp 2016